top of page

Vi är Trendum

Sedan 2000 har vårt mål varit detsamma – att erbjuda pålitliga tjänster och se till att våra kunder vet att de kan lita på oss.

Miljövänlighet och pålitlighet kommer först i vårt familjära företag. Trendum Ab är ett åländskt familjeägt företag som startades för mer än 30 år sedan med  klinik- hem- och kontorsstädning. Vårt huvudsakliga mål är att erbjuda pålitliga, flexibla och miljövänliga städ & enklare trädgårdstjänster på Åland. Vi strävar efter att de som bokar veckostädning skall få samma personal varje gång.

 

Inget företag är något utan personalen och vi sätter stort värde på familjaritet både för personal och kunder.

Trendum Ab har idag 3 heltidsanställda. Självklart har vi även skolat in flertalet inhoppare också för er som önskar snabb service och städtjänster lite nu och då.

Vi försöker hela tiden förbättra våra tjänster och hålla koll på den senaste utvecklingen inom branschen så att du ska få ännu bättre resultat när du anlitar oss för städning. Vi arbetar kontinuerligt med att miljöcertifiera oss och skola personalen.  Miljöfrågan står oss varmt om hjärtat. Därför försöker personalen bl.a. cykla till våra kunder i Mariehamn i den mån det går. 

Vill du veta mer eller boka din städning idag?  Hör av dig! 

Charlotta Wallén Eriksson

Trendum Ab 

Våra värderingar

Image by Precious Plastic Melbourne
Image by Annie Spratt
Skrubba plattor
Handslag

Miljövänligt

Familjärt

Flexibelt

Pålitligt

Droppande skum
bottom of page